• THIS SITE IS UNDER CONSTRUCTION.
  • NOT ACTIVE YET

ADA

Briljant eenvoudig ontwerp

ADA introduceert een nieuw ontwerp voor zijn lay-out- en onderhoudstools.
De nieuw geïntroduceerde lay-outtools hebben een solide haarlijnafwerking. De firmanaam "aqua design amano" is op elk gereedschap gegraveerd.

GEREEDSCHAP VOOR EFFICIËNT AQUARIUM ONDERHOUD

Nature Aquarium gebruikt verschillende lay-outtools voor het maken en onderhouden van de lay-out. Met name Pro Razor en Pro-Brush die worden gebruikt om algen te verwijderen, zijn een van de zeer handige en handige onderhoudstools. Maak goed gebruik van deze tools en onderhoud uw aquarium efficiënter.

 

■ Waarom heeft ADA een breed scala aan tools?

 

De lay-outs van het Nature Aquarium worden gemaakt en onderhouden met behulp van lay-outtools zoals een schaar en een pincet. Een van de geweldige kenmerken van ADA-lay-outtools is het brede assortiment dat beschikbaar is in verschillende vormen en maten om te voorzien in verschillende aquariumafmetingen, waterplantensoorten en plant- en snijmethoden. Elke gebruiker heeft zijn eigen voorkeur qua maat en vorm voor comfort en gebruiksgemak. Er zijn standaardmodellen voor ADA's scharen en pincetten, dit zijn Pinsettes L (pincet) en Trimschaar L Recht type (schaar). Op basis van deze standaardartikelen zijn veel variaties ontwikkeld, zoals maatvariaties van pincetten (S t / m XL), Pro Pinsettes Grip-type voor het vasthouden van rozetachtige planten met gladde oppervlakken, trimscharen met gebogen bladen, Pro-Scissors Short met een kortere totale lengte en compacte Pro-Scissors Spring, om er maar een paar te noemen. Bovendien biedt ADA ook een aantal geavanceerde aquascaping-scharen voor specifieke doeleinden. Trimschaar Curve type is ontwikkeld voor zowel het trimmen van stengelplanten als voor het snoeien van voorgrondplanten. Deze schaar is later uitgegroeid tot Pro-Scissors Nude met gebogen handvatten en messen die speciaal zijn ontworpen voor het snoeien van voorgrondplanten. Vervolgens werd Pro-Scissors Wave, met een kortere totale lengte, ook geïntroduceerd om betere prestaties te bieden in de beperkte ruimte in een tank. ADA biedt een rijke verscheidenheid aan lay-outtools zodat de gebruikers de meest bruikbare voor hen kunnen selecteren op basis van hun behoeften en voorkeuren, naast de reden dat ze verschillende soorten tools kunnen gebruiken, afhankelijk van de omgeving / situatie.

 

■ Geweldig gereedschap voor het reinigen van algen

 

Afgezien van een schaar en een pincet, bevat de reeks ADA-lay-outtools ook Sand Flattener voor het maken van een net substraatoppervlak en Bottom Release voor het inbrengen van substraatvoedingssticks. Onder de aquariumonderhoudstools zijn algenreinigingsgereedschappen zoals Pro Razor, Pro Picker en Pro-Brush de meest gebruikte items. Pro Razor is een product dat is ontworpen om algen van het oppervlak van aquariumglas te verwijderen. Het is een krachtig hulpmiddel om het aquarium schoon te houden. Het heeft een mes aan de punt om algen efficiënt met minder kracht weg te schrapen. Beweeg bij gebruik van Pro Razor het mes op en neer over het glazen oppervlak en herhaal dit terwijl je de Pro Razor langzaam zijwaarts beweegt. Op deze manier kunt u het hele te reinigen gedeelte afdekken. Toch kunnen er soms algen op het glas achterblijven, afhankelijk van de kracht die op het blad wordt uitgeoefend, dus bekijk het aquarium vanaf de zijkant en zorg ervoor dat alle algen zijn verwijderd. Als u merkt dat er nog steeds algen op het glazen oppervlak achterblijven, maak dan opnieuw schoon met Pro Razor. Zorg ervoor dat u het water ververst na het verwijderen van algen. Pro Picker is een hulpmiddel dat is ontworpen om voornamelijk zwarte baardalgen te verwijderen die vastzitten op drijfhout en stenen. Het is een effectief hulpmiddel om algen op moeilijk bereikbare plaatsen te verwijderen. Pro Picker is echter niet geschikt voor het reinigen van algen die een groot gebied bedekken, zoals een grote steen. Conventioneel werd een in de handel verkrijgbare borstel gebruikt om algen te verwijderen die op een groot of breed object waren gekweekt, maar deze waren niet van de beste kwaliteit. Om een ​​efficiëntere algenverwijdering te bereiken, heeft ADA een nieuwe Pro-Brush ontwikkeld.

 

■ Geweldige eigenschappen van Pro-Brush

 

Borstels die in de winkel worden verkocht, zijn meestal moeilijk te gebruiken om algen uit de beplante aquariumindeling te verwijderen. Pro-Brush is ontwikkeld om deze uitdagende situatie het hoofd te bieden. Gewone borstel zoals tandenborstel maakt gebruik van relatief zacht materiaal zoals nylon en polyester. Als we algen die op steen zijn gekweekt met een zachte borstel proberen te reinigen, moeten we hard wrijven en zal de borstel snel verslijten. Metaalborstels die zijn ontworpen om roest te verwijderen, zijn verkrijgbaar in doe-het-zelfzaken, maar deze borstels zijn te hard en kunnen gemakkelijk steen beschadigen of kraken. Om deze reden zijn deze borstels niet geschikt voor algenreiniging. Pro-Brush gebruikt een nieuwe schuurborstel van hars om de uitdagingen van conventionele borstelmaterialen op te lossen. Door herhaalde prototypetests bij Nature Aquarium Gallery hebben de borstelharen van Pro-Brush de dikte, lengte en vorm die het meest geschikt is voor het verwijderen van algen. Pro-Brush reinigt efficiënt zowel groene algen die een groot steenoppervlak bedekken als hardnekkige zwarte baardalgen.

 

Pro-Brush

Borstel van schurende hars reinigt efficiënt algen. De roestvrijstalen handgreep ligt comfortabel in de hand, waardoor langdurig algenverwijderingswerk gemakkelijker wordt.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vraag

Kun je me vertellen wanneer ik Pro-Brush moet gebruiken en wanneer ik Pro Picker moet gebruiken?

Antwoord

Pro-Brush gebruikt het materiaal dat geschikt is voor het wrijven van harde stenen oppervlakken. Het kan algen efficiënt verwijderen zonder het steenoppervlak veel te beschadigen. Ondertussen kan Pro Picker van 100% roestvrij staal het steenoppervlak beschadigen als je de steen te hard krast met deze tool. Pro Picker is ook niet geschikt voor het reinigen van een groot gebied. Bij Nature Aquarium Gallery wordt Pro Picker gebruikt om op drijfhout gekweekte zwarte baardalgen te verwijderen.

 

NOTES

Pro Picker is geschikt om zwarte baardalgen op drijfhout te verwijderen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vraag

Mag ik weten voor welk type trimmen Pro-Scissors Wave geschikt is?

Antwoord

Pro-Scissors Wave, een product dat is ontwikkeld door herhaalde verbetering van de trimschaar, is ideaal voor het snoeien van voorgrondplanten. Het verschil met Trimming Scissors Curve type en Pro-Scissors Nude is dat Pro-Scissors Wave lange, wijd open gebogen messen heeft, waardoor deze tool geschikt is voor het snoeien van een groot gebied. Zelfs bij Nature Aquarium Gallery wordt Pro-Scissors Wave heel vaak gebruikt voor het snoeien van voorgrondplanten in grote aquariumtanks. Een tip voor het effectief snoeien van planten die een groter gebied beslaan, is om deze in een lage hoek te gebruiken.

 

NOTES

Pro-Scissors Wave, ideaal voor het snoeien van voorgrondplanten, is een geweldig hulpmiddel dat is ontstaan ​​uit het enthousiasme van Takashi Amano.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vraag

Hoe Sand Flattener te gebruiken tijdens het opzetten van de ondergrond?

Antwoord

Sand Flattener wordt gebruikt om de ondergrond netjes te maken. Het is niet geschikt om een ​​grote hoeveelheid Aqua Soil verspreid in een grote tank te egaliseren. Sand Flattener is geschikt voor het netjes maken van fijne details van de lay-out, zoals het creëren van een opening tussen Power Sand en glaswand en het netjes maken van het oppervlak van Aqua Soil Powder Type. Bij het maken van een cosmetische zandlay-out is het handig om deze tool te gebruiken om het cosmetische zand egaal te maken. Het is ook handig om cosmetisch zandoppervlak tijdens onderhoud netter te maken. We raden je aan om een ​​zandplatter bij de hand te hebben!

 

NOTES

Sand Flattener is een geweldig hulpmiddel voor fijn substraatwerk, zoals het afwerken van Power Sand en cosmetisch zand.