• THIS SITE IS UNDER CONSTRUCTION.
  • NOT ACTIVE YET

ONZE ONTDEKKERSGEEST

In 1999 begon ons persoonlijke avontuur, met de biOrb. Een aquarium dat zo mooi, zo prachtige van vorm is dat het als designobject elk interieur een heel persoonlijk tintje geeft. Halverwege ons pad wilden wij bij biOrb by OASE gewoon eens een andere richting inslaan, nog een keer iets nieuws beleven. Misschien ken je dat gevoel ook wel als je onderweg bent. Het is ons gelukt de fascinerende onderwaterwereld mee naar huis te nemen en dus vroegen we ons af, hoe zit het met de jungle? Het antwoord weet je waarschijnlijk al: het biOrb-terrarium.

 

BIORB GEEFT JOUW WOONOMGEVING EEN BOOST

Tot wel 16 kleuren maken buitengewone lichtsferen in jouw interieur mogelijk. De verlichting van de biOrb kan met één druk op de afstandsbediening worden aangepast. Passend bij jouw inrichting, het jaargetijde en je stemming. Zo creëert de verlichting van de biOrb WATER jouw heel eigen woonsfeer.

Dat zorgt voor meer ontspanning en een meditatief gevoel in de ruimte na een stressvolle dag. Of geef je zintuigen nieuwe energie in donkere jaargetijden en haal met het licht een goed humeur in huis. biOrb biedt ontelbare mogelijkheden om unieke lichtsferen te creëren. Natuurlijk. Authentiek. Veelzijdig. Sommige lichtscenario’s kun je je misschien niet eens voorstellen, maar de ontdekkingsreis met jouw biOrb is ook nog maar net begonnen.

 

Het kleurenspectrum