• THIS SITE IS UNDER CONSTRUCTION.
  • NOT ACTIVE YET

ADA

ADA Review "Indelingssamenstelling van Aqua Terrarium"

Begeleiden van de zichtlijn met de compositie, planten en de stroom van mist

In een lay-out met Mizukusa Mist Wall en System Terra waar een compositie is aangebracht en planten worden geplant in het bovenwatergedeelte, is een goede balans van het landschap met een combinatie van het onderwater- en bovenwatergedeelte belangrijk.

 

MIZUKUSA MIST MUUR 90

Met systemen van meer dan B90cm met voldoende ruimte voor zowel de wand als de aquariumtank, terwijl een verbinding tussen het bovenwater- en onderwatergedeelte behouden blijft, kan een indeling worden gecreëerd die van beide functies profiteert.

①Omdat water en mist van boven naar beneden in het wandgedeelte naar beneden stromen, door een compositie in het onderwatergedeelte in te richten als een verticaal ontwerp, wordt de zichtlijn op natuurlijke wijze geleid van het bovenwatergedeelte naar het onderwatergedeelte.

②Vergeleken met het water dat verticaal naar beneden stroomt in het wanddeel, stroomt het water zijdelings onder water. Daarom plaatste ik een tak van drijfhout die zich zijwaarts uitstrekt in de compositie, gerangschikt als bewust van de verticale richting, en drukte de zijwaartse beweging van de waterstroom uit.

NEO GLAS TERRA H36 + MIZUKUSA MIST WAND 60

In Neo Glass Terra (H36) is de beweging van de zichtlijn in verticale richting klein, omdat een baan relatief lang wordt naar zijwaarts en de waterdiepte ondiep is, maar door een tak van drijfhout te plaatsen als bewust van hoe mist valt in zo'n situatie naar beneden, de mist stroomt langs de tak naar beneden en er kan een bewustzijn in verticale richting worden gecreëerd.

In deze lay-out wordt de mist die vrijkomt uit de Mist Box één keer verzameld in het midden van het muurgedeelte en begint naar rechtsonder te bewegen terwijl het langs het drijfhout in het water stroomt.

*Specificaties van de producten die in deze lay-out worden gebruikt, wijken af van de huidige productspecificaties.

SYSTEEM TERRA 30

Als een lay-out een verticale compositie heeft waarbij de beweging van de zichtlijn in verticale richting groot is, door het zwaartepunt van de lay-out in het onderwatergedeelte en bovenwatergedeelte omgekeerd te plaatsen, wordt het evenwichtig wanneer naar de gehele indeling.

①Als u uitlopende bladeren plaatst om de zichtlijn naar het centrale deel recht boven het wateroppervlak te leiden vanuit het heldere gebied met waterplanten onder water, kan de zichtlijn soepel van onderwater naar boven water worden geleid.

Geniet van groen van Aqua tot Terra

Terwijl het motto "Veel meer plezier hebben" als motto heeft, heeft ADA meer soorten toegevoegd aan het assortiment levende producten en zijn de verkoopstijlen veelzijdig geworden, afhankelijk van de planten. In deze sectie willen we de aanbevolen planten van ADA introduceren door de Aqua Terrarium-omgeving in 4 gebieden te verdelen:

Nat gebied

In een gebied waar de hele tijd mist naar beneden stroomt, zoals bij het wateroppervlak, is er weinig verandering in vochtigheid en is het geschikt voor delicate planten die van nature groeien in nevelwouden enz. Voor weefselkweekplanten moet u voorzichtig zijn met drogen direct na planten.

Jungle Planten
Drosera spatel

Het is geweldig om in de bodem te planten of aan stenen te bevestigen. Je kunt de bloemen misschien zien als de voeding en lichtomstandigheden aanwezig zijn.

Kota Iwahori
9e jaar sinds de toetreding tot ADA. Vader van 2. Geniet van een breed scala aan planten, van wilde bloemen tot cactussen. Persoonlijke trend is aloë. Houdt van beekvissen en 'koffie drinken in de natuur is uitzonderlijk', zegt Kota. Zijn favoriete koffiebonen zijn Indian Monsoon en Bali Arabica - Shinzan.